Ferro Flavonoid

A Ferro Flavonoid vasihiányos állapotokban segíti a szervezetet, flavonoid, vas és folsav tartalmú étrendkiegészítő.

A Ferro Flavonoid készitmény javasolt egyidejűleg fennálló folsav és vashiány kezelésére, amely vérvesztést okozó megbetegedések, beavatkozások következtében alakul ki - gyomor, bél, hólyagvérzés, aranyér, menstruáció, szülés, műtéteket követő állapotok -, terhesség, szoptatás, vegetáriánus étrend.

A Ferro Flavonoidot krónikus megbetegedések, daganatos megbetegedések okozta vashiány rendezésére is használhatjuk. A Vas és folsavtartalma mellett magas antioxidáns tartalma miatt a szervezet legyengült állapotaiban is kifejezetten javasolt a szedése.

A Ferro Flavonoid készítménynek a magas rosttartalmára gyomor-bélrendszerre kifejezetten jótékony hatása van.

Kinek van szüksége a Ferro Flavonoidra?

A Ferro Flavonoid főként a vashiánnyal sokszor küszködő hölgyeknek segít a menstruációs időszakban, de jól jön műtétek után vagy bármilyen nagyobb vérveszteség esetén is.

A Ferro flavonoid fogyasztása

Napi 2-3 alkalommal fogyasszunk el belőle 1 teáskanálnyi adagot, lehetőleg étkezés előtt. A lekvárt tartsuk a szánkban egy ideig, így az felszívódik és gyorsabban kerül a véráramba.

A vashiány tünetei

A vashiány leggyakoribb tünete a sápadtság, mely feltűnő az ajkakon, a körömágyon. A betegség lassan alakul ki, tünetei fokozatosan súlyosbodnak. Csecsemőkorban és a korai gyermekkorban viselkedészavarokat, megkésett fejlődést okozhat, a vashiányos gyermekek szellemi és mozgásfejlődése elmarad egészséges társaikétól.

A hiányállapotban szenvedők leverten ébrednek, kedvetlenek, szellemileg is fáradékonyak, gondolataik szétszórtak, elkalandozóak. Megjelenik a fejfájás, szédülés és a fülzúgás. Mindez további pszichés változást is eredményez, a betegek ingerlékenyebbé válnak, nehezen kezelhetőek.
Egyesek étvágytalanok, másoknál pedig kóros, visszás étvágy jelenik meg, földet, festéket, krétát, jeget, textíliákat rágnak. Kedvelik a másoknak kellemetlen szagokat (pl. kátrány, benzin). Nem ritka a nyelv- és szájszárazság, a nyelvégés, a fájdalmas nyelészavar, ilyenkor a szilárd étel fogyasztásától teljesen elzárkóznak.

Lassul a hajszálak növekedése is, végük felrostozódik, könnyen kihullik és fokozódik az őszülés, a körmök törékennyé válnak. Súlyosabb esetben enyhe lépnagyobbodás, és fokozott fertőzésekre való hajlam jellemzi a betegséget.
Az elsősorban fiatal betegeknél jelentkező hasi görcsök időnként megtévesztők lehetnek, rendkívül fontos a helyes diagnózis felállítása. Már viszonylag kis mértékű vashiány esetén is felléphetnek tanulási nehézségek, viselkedészavarok, étvágytalanság.

A felsorolt tünetek észlelése természetesen nem elegendő a pontos diagnózis felállításához. A laboratóriumi vizsgálatok során a vérképből a szérum vas és vaskötő kapacitás változásából lehet következtetni a betegségre. Kezelőorvosunk első és legfontosabb feladata, hogy megkeresse a vashiány okát.
Ma már a vaskészítmények széles skálája áll rendelkezésünkre, a gyógyszer beállítását bízzuk az orvosra. Ha nem súlyos vashiányról van szó, akkor a táplálékkal, vasat tartalmazó gyümölcs- vagy zöldséglevekkel is pótolhatjuk a hiányt.

Vissza a Tetejére Megnézem az Árakat

Táplálék kiegészítő Betegség Táblázat Összehasonlítás Termék RendelésÁrtábla Szállítás / Fizetés Céginfó Kapcsolat
2009 - 2018 © Minden jog fenntartva » Az oldalon lévő szövegek, képek és más tartalmak másolása jogi következményekkel jár.