Gyerekerő - Flavon gyerekeknek

A Flavon Kids a gyerekek igényeihez illeszkedik, e szerint van kifejlesztve, terhes anyukák is fogyaszthatják.

A GyerekErő ötféle gyümölcsből készült, C-vitaminban gazdag étrend-kiegészítő, melyben a kellemesen édes ízt természetes gyümölcscukorral (fruktóz) biztosítottuk.

A gyermekek számára még kellemesebb ízvilág elérése érdekében kakaóval ízesítettük.
A gyümölcsökben lévő hatóanyagok maximális megőrzésével készített, magas flavonoid és polifenol növényi antioxidáns tartalmú koncentrátum. A terméket elsősorban 4–10 éves gyermekek számára ajánljuk, mivel a termék összetételét speciálisan erre a korcsoportra állítottuk össze.

A természetes eredetű antioxidánsok minden korosztály számára fontosak a kiegyensúlyozott és változatos étrend megteremtéséhez. Egy fejlődésben lévő szervezet számára kiemelt fontosságú a vitaminok és ásványi anyagok megfelelő mennyiségű bevitele. A Gyerekerő tartalmaz sok, a gyermekek fejlődése szempontjából nélkülözhetetlen színanyagokat, vitaminokat, ásványi és egyéb anyagokat.

Miért van szükség a Gyerekerőre?

A gyermekek számára a megfelelő C-vitamin bevitel alapvető fontosságú, mivel az a fejlődő szervezet számára is nélkülözhetetlen. A szervezet megfelelő működéséhez antioxidánsokra van szükség.

Az egyik legfontosabb antioxidáns a C-vitamin, mely az antioxidáns hatás révén fontos szerepet játszik a szervezet védekező rendszerének, azaz az immunrendszer megfelelő működésében, és hozzájárulhat a szervezetben zajló káros, oxidatív folyamatok gátlásához.

Zöldségekre és gyümölcsökre mindannyiunknak szüksége van, így a gyerekeknek is.
A gyermekek esetén kiemelt fontosságú a termék kellemes íze, illata és állaga, hiszen ezt általában könnyen elfogadják az édesanyától.

A Gyerekerő fogyasztása

Napi 2 alkalommal, javasolt étkezés előtt, 1 teáskanálynit elszopogatni belőle. Kisgyermekeknél a napi mennyiséget igazítsuk a gyermek igényeihez.

Kinek ajánlott a Gyerekerő fogyasztása?

Fogyasztása minden 4-10 év közötti gyermek számára ajánlott, hiszen elsődleges szerepe a napi gyümölcsbevitel emelése, fokozása. Kisgyermekek esetében a termék használatát legkorábban a szoptatás abbahagyását követően akkortól javasoljuk, amikor a gyermek már fogyaszt gyümölcsöket és vegyes étrenden van.

A fentieken túl természetesen bárki más is fogyaszthatja termékeinket, aki ezen kellemes íz segítségével kívánja szervezetét támogatni.

Vissza a Tetejére Megnézem az Árakat

Táplálék kiegészítő Betegség Táblázat Összehasonlítás Termék RendelésÁrtábla Szállítás / Fizetés Céginfó Kapcsolat
2009 - 2018 © Minden jog fenntartva » Az oldalon lévő szövegek, képek és más tartalmak másolása jogi következményekkel jár.