Immunerő felnőtteknek

Az immunerősítő flavin lekvárok.

Szervezetünk rengeteg fenyegetésnek van kitéve nap mint nap. Vírusok, kórokozók és baktériumok egész hada támadja a szervezetet. A fertőzésekkel, betegségekkel szembeni védekezést szervezetünkvédőbástyájája”, az immunrendszer biztosítja.

A baktériumok és kórokozók által kiváltott betegségek lefolyását és súlyosságát 3 tényező határozza meg:

  1. A szervezetbe jutott kórokozók mennyisége,

  2. a kórokozók virulenciája (megbetegítő képessége),

  3. az immunrendszer erőssége.

Minnél erősebb az immunrendszer, annál enyhébb lesz egy betegség lefolyása, és kevésbé mutatkozik esély a szövődmények kialakulására. Az immunrendszer támogatása és erősítése a legfontosabb lépés a betegségek megelőzésében és leküzdésében!

A szervezet védekezőrendszere 3 fő részből áll:

  1. A természetes védekezőrendszer, amely különböző védőgátakból (pl.: emésztőenzimek, gyomorsav, a bőr elszarusodott laphámja ...) áll.

  2. A nem specifikus védekezőrendszer (celluláris immunitás).

  3. A specifikus védekezőrendszer (humoláris immunitás), amelyet kettős tulajdonság jellemez: az antigén-specifitás (képes felismerni meghatározott felépítésű anyagokat) és az immunmemória (lehetővé teszi, hogy a már felismert antigénekkel szemben másodjára már hatásosabb immunreakció alakuljon ki).

Az immunrendszer erősítésének az egyik leghatásosabb módja az, hogy a megfelelő és szükséges tápanyagokat (mint a vitaminok, az antioxidánsok, az ásványi anyagok stb.) juttatjuk a szervezetbe.

Mai rohanó világunkban, különösképpen a felnőtteknek nagyon nehéz követni az egészséges táplálkozást. Sok esetben komoly kihívás a hosszú és fárasztó munka mellett odafigyelni arra, hogy mit fogyasszunk az étkezések során. Pedid ez egy olyan „feladat”, amivel nem árt megbírkóznunk!
A flavonoid lekvárok olyan gyümölcsalapú termékek, amelyek legfőbb jótékony hatása az immunerősítés és az antioxidáns-hatás.

A flavonoidok az egyik legerősebb és legismertebb természetes antioxidáns-vegyületek. A Flavin lekvárok leglényegesebb összetevői pont ezek a „szuper-antioxidánsok”. Továbbá vittaminokat, nyomelemeket, ásványi anyagokat is tartalmaznak. A flavin lekvárok alapját adó gyümülcsök felhasználása a népi gyógyászatban évszázados múltra tekint vissza.

ZeoFlavin-C lekvár >>> 10 féle gyümölcsből (fekete bodza, fekete ribiszke, fekete szeder, csipkebogyó, meggy, piros ribiszke, málna, kékszőlő, kékszilva, homoktövis) készül. Magas C-vitamin tartalmú, antioxidáns hatású, gyümölcsvelő-koncentrátum. Ajánlott felnőtteknek immunerősítésre, allergiás tünetek enyhítésére, a vitaminok és ásványi anyagok pótlására. ZeoFlavin-C tartalmaz a C-vitamin és a flavonoidok mellett antocianinokat, ásványi anyagokat, Kalciumot, Vasat, Magnéziumot, Káliumot.

ZeoNatur-C lekvár >>> 5 fajta gyümölcskoncentrátumból áll (fekete bodza, málna, fekete szeder, kékszőlő, kékszilva). Antioxidáns hatású étrendkiegészítő, természetes C-vitamin -, Kalcium -, Magnézium -, Vas -és Kálium-ion tartalommal.

Vissza a Tetejére Megnézem az Árakat

Táplálék kiegészítő Betegség Táblázat Összehasonlítás Termék RendelésÁrtábla Szállítás / Fizetés Céginfó Kapcsolat
2009 - 2018 © Minden jog fenntartva » Az oldalon lévő szövegek, képek és más tartalmak másolása jogi következményekkel jár.