Immunerő felnőtteknek

A flavonoid termékek új generációja

A flavonoidok a természetben is előforduló egyik legerősebb antioxidáns vegyületek. A betegségek megelőzésében, és azok enyhítésében egyaránt szerepük van. Számos pozitív hatást képesek kifejteni a szervezetben:

  • Asztmás és allergia ellenes tulajdonságúak,
  • antibakteriális és antivirális hatásúak,
  • májvédők,
  • biztosítják a véredényrendszermegfelelő működését” (hajszálerek rugalmassága és áteresztő képessége)
  • ösztrogénhatás.

A felsoroltak mellett a flavonoidok jótékony hatásai az antioxidáns-hatásokkal egészülnek ki.

A flavonoid tartalmú termékek igen széles skálája segíthet az immunrendszer erősítésében és a szabadgyökök elleni küzdelemben. Ezen termékek legújabb generációját a flavin lekvárok képezik.

A lekvár elnevezés csupán a flavin lekvár állagára utal, hiszen a termék nem a hagyományos értelemben vett lekvárfőzési-eljárás során készül. A flavin lekvárok természetes gyümölcsök koncentrátumaiból készülnek, speciális gyártási eljárással.

A flavin lekvárokhoz felhasznált gyümölcsök tápanyagtartalma jelentős, alapvető antioxidánsokban, vitaminokban, ásványi anyagokban és nyomelemekben gazdagok. A természetben a flavonoidok legjelentősebb forrásai éppen azok a bogyós gyümölcsök, amelyeket a „speciális lekvárkészítéshez” felhasználnak.

A lekvárok alpajául szolgáló gyümölcsök a hagyományos gyógyászatban évszázadok óta hatékonyan alkalmazzák. Együttes koncentrációjuk maximális hatásfokot eredményez.

A flavin lekvárok ideiglenes és/vagy teljeskörű megoldást jelentenek (különösképpen) számos immunrendszeri probléma esetén. A szezonális megbetegedések (pl.: influenza, lázzal járó meghűlés) megelőzésére és kezelésére kiválóan alkalmasak.

A falvin lekvárok általános ismérve:

  • Bioaktív összetevőket tartalmaznak
  • Mér egy teásknálban is nagyon magas az antioxidánsok  mértéke. A nemzetközi ORAC-skálán kifejezve ez 12.000-14.000 ORAC egyységre tehető.
  • 90%-ban nedszívó képességűek.
  • Tartósítószert és adalékanyagot nem tartalmaznak.
  • 1 üveg lekvár elkészítéséhez több 10kg  gyümölcsöt használnak fel. 

Vissza a Tetejére Megnézem az Árakat

Táplálék kiegészítő Betegség Táblázat Összehasonlítás Termék RendelésÁrtábla Szállítás / Fizetés Céginfó Kapcsolat
2009 - 2017 © Minden jog fenntartva » Az oldalon lévő szövegek, képek és más tartalmak másolása jogi következményekkel jár.