Vélemények a Flavon Lekvárokról

Kérem vegye figyelembe: az eredmény nem garantált és egyénenként eltérhet!

Olyan személyeknek a véleménye, akik fogyasztottak már Flavonoid lekvárokat.
Vélemény hitelesség: az itt publikált véleményeket vásárlói visszajelzések, és számos más weboldalon közzétett vélemény alapján állítottuk össze.
Viski Ilona, Network.hu » Allergia
Kevés ember hiszi még mindig, hogy igenis a természet adományával kell karbantartani és gyógyítani magunkat. Szörnyű a közömbösség. Aztán ha baj van, akkor megkérdezik. Miért pont Én? Nekem 50 éven keresztül volt tej alergiám és asztmám. Már csak szteroiddal tudtak kezelni. Két üveg lekvár elfogyasztása után már ihattam a tejet és felére, majd teljesen elhagyhattam a gyógyszereimet.Gondolom ez magáért beszél!! Az egészség mindenek felett!!
Csukló Gáborné, Pécs » Sok pozitív tapasztalatok
Elkezdtük fogyasztani a ZeoFlavon lekvárt a férjemmel. Bizalmatlanok voltunk az elején vele szemben, de hát annyi szomszédtól meg ismerőstől hallottuk, hogy bevállt nekik, hogy úgy éreztük mi is ki kell próbáljuk. Az első 1 hát után nem igazán éreztünk semmit. Aztán a második héttől kezdve, a férjem azt mondta hogy úgy érzi mintha több erő lenne benne, nem fárad el már déltuán 4 órakkor, tovább bírja a munkát. A harmadik héttől én is azt kezdtem érezni, hogy a szemem mintha erősebb lenne, nem érzetem azt a fáradtságot a szememben 1-2 órányi tv nézés után mint korábban. A férjemnek a 2-3 naponta visszatérő hátfájásai a hónap végére csillapodtak, jobb kedve lett láthatóan és energetikusabbá vállt. Én is azt éreztem már a negyedik héten, hogy jobb az étvágyam, nem is kívántam annyi édességet. Nagyjából ezek voltak a tapasztalataink. Mindenképpen csinálunk évente pár kúrát ezentúl.
Kiss János, Budapest » Energia, Erőnlét, Fáradékonyság
A termékekkel kapcsolatban én is konzervatív voltam, nem hittem a különböző "csodaszerekben". De elolvasva a tájékoztatókat, úgy gondoltam belevágok és egy próbát megér. A hatása egyértelműen érezhető volt már az első üveg után részemről és a családom részéről is. Jellemző rám, hogy alapjába véve lusta vagyok, ami az utóbbi időben iszonyú fáradékonysággal is párosult, bár mostanra a korai fáradtságérzetem megszűnt. Jobban bírom a hétköznapokat. Mellesleg, mint a mai társadalomra, sajnos rám is jellemző a nagyon kevés - van hogy semmi - gyümölcs / zöldségfogyasztás. Ennek több oka is van, rohanó világot élünk, nem utolsó sorban, manapság nem 2ft egy napi adagnak meghatározott gyümölcs / zöldségmennyiség egy személynek. A lekvár mindezeket egy üvegben tartalmazza, s napi szinten 1-1 kávéskanál könnyedén bekapható. Azt javaslom, aki hozzám hasonlóan e téren "szkeptikus" volt, próbálja ki mindenképpen.
Gál Zoltán, Budapest » Állapot javítás
Ismerem, és fogyasztom a termékeiket már vagy 3 éve, néha tartok 1-2 hónap szünetet. Eddig soha semmilyen rossz tapasztalatom nem volt, pozitív viszont annál több. Én kitartok a lekvárok mellett, mert nekem rendbe tette a szervezetemet, persze mindenki döntse el saját maga, mit tesz. Üdv mindenkinek
Kovács Lászlóné, Szombathely » Gyerekek egészsége, Megfázás, Betegségek
Nem hittem sosem a csodaszerekben. Az elkeseredés vitt rá, hogy kiprobáljuk a Gyerekerőt, a gyerekeimnek 6 honapja adom. Egyáltalán semmi bajuk, remélem az influenzát sem kapják el. Tudni kell, mielőtt nem szedték 1 hét betegség, 1 hét ovi... Betegségben az unnepek stb. Tehát mindent összeszedek, amit csak lehetett. Tudom ajánlani mindenkinek, aki megteheti szedje maga is. Én úgy vagyok, hogy a gyerekeimnek megveszem, mert ebbe tudom 100% természetes anyag van... a gyogyszertári vitaminokban, meg ki tudja. Megéri kiprobálni., én nem csalodtam.
László Csaba, Debrecen » Szemerősítés
Szemerősítés céljából kezdtem el fogyasztani a Zeoflavint. 2 hónap után javult a látásom annyit, hogy fél dioptriával jobb szemüveget tudtam venni. Azóta azt hordom. Fél évente elfogyasztok egy adagot. Nekem bevált!
Dorner Attila, Szombathely » Allergia
Nekem az egyik ismerősöm ajánlotta a flavon lekvárokat. Ő allergiás volt, végig szenvedte a tavalyi nyarat, és nagyon erős gyógyszereket kellett neki szedni. Majd kirpóbálta a Zeoflavont és amellett, hogy allergiája elmúlt, sokkal jobban is érzi magát, talán egyszer volt beteg. Én most kezdtem el. Remélem segít. Mi Szombathelyiek vagyunk, szóval ha a környéken segítség kell szóljatok. Majd beszámolok arról is, nekem hogy segített ez a "lekvár" :)
kicsi_kukk, Index fórum » Családi fogyasztó
Így van, csak megerősíteni tudom, a lekvárok tényleg nagyon jók! A mi családunk is azt eszi 6-72 éves korig, ki-ki a megfelelő célterméket a megfelelő problémájára. A szintetikus vitaminokról egy gyógyszergyárban dolgozó orvos barátnőm rengeteg rosszat mesélt. Ha jók lennének, soha senki nem vásárolna organikus alapú kiegészítőket. Ő mesélte, hogy látott olyat, hogy a sok kálcium plusssztól valakinek egyszerre volt már egy csomó plakkja (majd érelmeszesedése) és csontritkulása! Nem 80 éves betegről beszélek, hanem 40-es évei elején járótól... igaz, 20 éve issza Egérszagú Krisztike által nyomtatott pezsitablettákat. Hát, végül is egy érdarab-cserével meg lehetett menteni az életét. :-( Úgyhogy ha elfogadtok egy tanácsot, csak természeteset vegyetek! Bár nem mindegy, hogy melyik cég melyik kamu-termékét! Viszont ha valaki nem tud télen-nyáron feketeribizlit, szedret, málnát, meggyet stb. beszerezni, akkor nagyon jó ez a lekvárszerű állagú cucc, ami a növények immunrendszerét tartalmazza, ami a héj alatti színezőanyagban van koncentráltan.
Müller Gáborné, Network.hu » Izületi problémák, Migrén, Székrekedés, Gyulladások
A múlt évben találkoztam a termékekkel és nekem és édesapámnak sokat segítettek. Elhagytam az összes izületi problémámra szedett gyógyszeremet, megszüntek a migrénes fejgörcseim, rendeződött a székrekedési problémám és egész télen nem voltam beteg. Hát ez számomra egy csoda. Ezért környezetemben is ajánlom, így a szomszédunk kislánya is elkezdte fogyasztani. A kislány folyamatos arcüreg és középfül gyulladása egy üveg elfogyasztása után nyomtalanul megszünt. S ami még fontos számomra, hogy ez egy magyar termék.

Betegség Táblázat
Kattintson ide, ha betegségek szerint csoportosítva szeretné átnézni a termékeket.
Termék Rendelés
Kattintson ide, ha döntött már a minőségi Táplálékkiegészítők mellett, és rendelne.

Márton Csaba, Kecskemét » Májrák
Mindenkinek, aki daganatos betegséggel küzd és annak is aki nem, figyelmébe ajánlom most már a flavonoid lekvárt, amely antioxidáns és gyökbefogó aktivitása következtében, magasan, a világban jelenleg forgalmazott antioxidáns hatású, gyümölcsalapú, homopreventív táplálék-kiegészítők élvonalába tartozik. Lényegesen csökkenti a kemoterápia káros hatásait és erősiti az immunrendszert. Mindezt saját testvérem fogyasztása alatt tapasztaltuk meg, aki májrákkal küszködik egy ideje.
Sallai Lórántné, Miskolc » Vastagbélrák
Barárunkat pár hete vastagbélrákkal oerálták. Mikor megállapitották betegségét orvosa akkor ajánlotta a terméket. A mütét sikeres volt, most sugárkezelést, kemoterápiát kap és folyamatosan fogyasztja a ZeoFlavint. Azóta mi is megismerkedtünk a termékkel. Eddigi tapasztalataim jók, aminek örülök.
Andrea, Budapest » Számtalan betegség
A magam részéről ennél jobbat ilyen áron még nem találtam. Vannak más flavonoid lekvárok sokkal drágább áron. A ZeoFlavin nem csodaszer, hanem gyümölcs és zöldség kivonata. Gyakorlatilag egy éve annyi gyümölcsöt eszel meg kivonat formájában, amennyit egyébkét is kellene. Van egy olyan természetgyógyászati alapelv, miszerint minimum annyi hónapig tartson a kezelés, mint ahány éve a probléma fennáll. Apámnak elmúlt az évek óta fennálló allergiája, két éve tünetmentes. Barátnőm gyerekei amióta fogyasztják, egyszer sem voltak betegek, még akkor sem, ha fél iskola, ovoda kidől. A kolléganőm papájának a cukorbetegsége szűnt meg 3 év alatt. Több mint másfél évig szinte semmi hatás, utána jött az áttörés. Ez egy remek táplálék kiegészítő, semmi több, nem kell túlmisztifikálni. Annyit tesz, hogy ahogy a szervezet megújul, az új sejtek egyre egészségesebbek lesznek.

Termék Rendelés
Kattintson ide, ha döntött már a minőségi Táplálékkiegészítők mellett, és rendelne.
Betegség Táblázat
Kattintson ide, ha betegségek szerint csoportosítva szeretné átnézni a termékeket.

Vissza a Tetejére Megnézem az Árakat

Antioxidáns Flavon gyógylekvár
Árak
Ferro Flavonoid, 230 g 3.572 Ft
Gyerekerő, 230 g 3.572 Ft
ZeoFlavin C, 230 g 4.571 Ft
Flavon lekvár Összehasonlítás

 

Szállítási információk a Bioplus-onPayU Vásárlói tájékoztató

Rendelésátvétel személyesenSzemélyes Átvétel infók »
2009 - 2018 © Minden jog fenntartva » Az oldalon lévő szövegek, képek és más tartalmak másolása jogi következményekkel jár.