ZeoFlavin C

A ZeoFlavin C az igénybevett felnőtt szervezetnek ajánlott, flavonoidjai megerősítik az immunrendszert.

A ZeoFlavin C 10 féle, magas antioxidáns és a népi gyógyászatban fontos szerepet betöltő főkén fekete bogyós gyümölcsből készült étrendkiegészítő.

A ZeoFlavin C a komoly igénybevételnek kitett felnőtt emberek számára készült, azoknak akiknek életvitelüknél fogva kiemelten fontos a folyamatos antioxidáns-pótlás.

Minőségileg válogatott, 10 fajta, antioxidáns tartalmú gyümölcsből, egyedi technológiával, a természetes hatóanyagok maximális megőrzésével készített koncentrátum, amely a gondos feldolgozásnak köszönhetően megőrizte magas flavonoid, polifenol növényi antioxidáns tartalmát.

A ZeoFlavin-C tartalmaz továbbá: C-vitamint, flavonoidokat, antocianinokat, ásványi anyagokat, kálciumot, vasat, magnéziumot, káliumot. Az antioxidánsok hatása révén hozzájárul a szervezetben zajló káros oxidatív folyamatok gátlásához.

Javasoljuk a ZeoFlavin C fogyasztását mindazoknak, akik kiemelt figyelmet szentelnek egészségüknek, szervezetük állapotának.

Miért van szükség a ZeoFlavin C-re?

A megélt napi stressz, a nem megfelelő táplálkozás túlzott jelenléte egyre inkább probléma. Ezek együttes következményeként esetenként kóros mértékben felszaporodhatnak szervezetünkben a reaktív szabadgyök molekulák. Tovább súlyosbíthatja a helyzetet a dohányzás, a túlzott alkoholfogyasztás, az indokolatlan gyógyszerfogyasztás, a levegő, a víz és a talajok szennyezettsége is.

A szervezet megfelelő antioxidáns ellátása nagyon fontos, amiben a táplálkozásnak, a megfelelő mennyiségű és minőségű élelmi anyagok bejuttatásának szerepe igen jelentős.

A ZeoFlavin C fogyasztása

A ZeoFlavin C kiemelkedik az étrend-kiegészítők sorából, hiszen a benne található gyümölcsök természetes zamat- és illataromáinak, továbbá a jelentős C-vitamin tartalmának köszönhetően, fogyasztása nap mint nap élményt jelent.

Ajánlott fogyasztási mód: napi 2 alkalommal (lehetőleg étkezés előtt) 1 teáskanálnyit fogyasszunk el belőle. Rövid ideig tartsuk a szánkban, mielőtt lenyeljük.

Kinek ajánlott a ZeoFlavin C fogyasztása?

A flavonoid lekvár fogyasztása kimondottan ajánlott azok számára, akik komoly szellemi vagy fizikai megterhelésnek, stresszeknek vannak kitéve. Akik rendszertelenül, egyoldalúan azaz nem elég változatosan táplálkoznak.

Vissza a Tetejére Megnézem az Árakat

Táplálék kiegészítő Betegség Táblázat Összehasonlítás Termék RendelésÁrtábla Szállítás / Fizetés Céginfó Kapcsolat
2009 - 2018 © Minden jog fenntartva » Az oldalon lévő szövegek, képek és más tartalmak másolása jogi következményekkel jár.